Witaj na forum Gildii Amaranth. Welcome to Amaranth Guild forum. |
| | Podanie: Hazuk | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Hazuk

Liczba postów : 2 Join date : 31/12/2011
 | Temat: Podanie: Hazuk Sob 31 Gru 2011, 13:00 | |
| 1. Nick: Hazuk 2. Klasa : Docelowo chanter 3. Lvl : 7 4. Wiek: 20 5. Dlaczego wybrałeś/aś nasz legion? Szczęśliwy traf? nie wiem jaka jest sytuacja na serwerze a waszą stronę znalazłem na aiononline.com.pl (9 kohorta ma wymagany lvl a wy chyba nie  ) 6. Inne Legiony w których Byłeś/aś i dlaczego odszedleś/aś? Grałem trochę na privie ale to chyba się nie liczy. (głownie gladem i templarem) 7. Ile dziennie jestes w stanie grać? 3h chyba,że szkoła trening albo siłownia. 8. Coś o sobie, jak masz na imię, czym sie zajmujesz, jakie jest Twoje hobby? Na imię mam Dariusz  a interesuje się ... sam nie wiem, a hobby? Ostatnio zacząłem chodzić na boks co polubiłem  zawód: student II roku na kierunku zarządzanie 9. Akceptujesz Regulamin Legionu i zgłaszasz swoją kandydaturę na pełnoprawnego Legionistę Amaranth:tak I co ważniejsze mam kilka pytań  i proszę o odpowiedzi (nawet jak odrzucicie moje podanie) Na forum aiononline.com.pl czytałem, że chanter na globalu traktowany jest jako healer(na instancjach i w pvp) i moje pytanie: Czy to prawda? Ja chcę zrobić chantera ale nie chcę tylko leczyć, rozumiem są sytuacje(bosiki sa mocne) gdzie kler i chant musi spamować healem ale uważam, że chanter powinien dopasować się do sytuacji i być dd(dpsem jak kto woli) albo 2nd heal a nie tylko jednym albo drugim. Stigmy mniej wiecej jakie bym miał: aiondatabase.com/stigmaplaner?link=11#55:1:1321:2170:1315:2179:1998:2166:1223:1224:1230:2287:2168 po czym bym wymienił na full dps aiondatabase.com/stigmaplaner?link=11#55:1:1321:2170:1315:2179:1998:2166:2176:2175:2171:1994:1999 (i nie wiem czy hit matre czy WoI) kamyczki: w zbrojach wbitych na "0" crit i hp na wbitych +10 crit i parry(mrez podobno odpada?)(zależnie od broni accu np. lanok z abysową [pvp] jednak accu potrzebuję a sw albo kornie [pve pomarańcz 55) już zbytnio nie) Czy posiadając takiego chantera znalazł bym PT na PvPvE? Czy może ludzie pisali by "WTF!!! noob!!1!!" Wielkie dzięki za wszelkie odpowiedzi(podpowiedzi) i za rozpatrzenie podania. | |
|  | | Zikelsblood

Liczba postów : 219 Join date : 24/10/2010 Skąd : Mazury
 | Temat: Re: Podanie: Hazuk Sob 31 Gru 2011, 18:01 | |
| Jesli chodzi o pvp i pve od chantera w grupie wymagany jest glównie WOW, ( Word of Wind ,chyba ), z tego co sie orientuje wystepuje niezaleznie od rodzaju drzewka stygm.Chanter to suporter ma też niezle tarcze i self i group heal, ale kleryka nie przebije w healu wiec z tego co sie orientuje ( jestem słabym PVPerem ) , zadna gupa nie idzie na inste pve /pvp , na siege itp bez kleryka , chanter ma dawac boosta grupie i pewna ochrone z tarcz/chantów , healuje tylko gdy padnie kleryk ,ew healuje kleryka gdy ten zlapie aggro/utraci dużo hp... solo pvp to dłuuuga historia... Jestesmy grupą casuali , ceniących sobie ponad wszystko dobrą zabawe! Nie mamy parcia na itemy / punkty rankingi... Ja osobiście uwazam , że placac za gre moge w niej robic ( w granicach TOS ) co mi sie zywnie podoba, nie ma zadnych obowiazkowych obecnosci, koniecznosci posiadania czegos tam itd, itp , wszystkie zasady legionu oparte sa na tym by wszyscy koegzystowali w zgodzie i nikt nie był krzywdzony. Pamietamy swoje początki,wiec nooby sie nie posypia z pewnoscia!Ja osobiście gram w Aiona od połowy betatestow , a ciągle sie ucze, nawet od tych o wiele krotszym stazu. Szukamy ludzi którzy wniosa cos do legionu, nowe pomysły ,wezma udział w niekaczacych sie rozmowach na mumblu na dowolny temat , potrzebujacych pomocy i potrzebnych na codzien :)Liczą sie ludzie nie gear! Szukamy "fajnych ludzi" a nie wytrawnych graczy!Niedawno robilem na alcie FT runy z sorcem w armorze z wbitymi critstrikami!Swietnie z nim sie gralo , bo robil to co wymagala sytuacja i co do sorca nalezy. W odroznieniu np od super wykoksanego assasina w bajecznym gearze przez ktorego grupa ciagle padala, bo wydawalo mu sie ze jest templarem...Takze jesli spodobamy sie sobie to jest zaj... jesli nie to "czapka z daszkiem" i powodzenia w Atreii. Dajmy szanse Koledze.Wnioskuje o przyjecie. | |
|  | | Szalony
Liczba postów : 4 Join date : 25/12/2011
 | Temat: Re: Podanie: Hazuk Sob 31 Gru 2011, 19:45 | |
| Infinite Aion ? jaki legion ? Hussars ? My chyba byliśmy w tym samym legionie bo pamiętam ten nick . Nie jestem pewny na jakim ja grałem ( Insane , Rhard ) może na którymś z tych . | |
|  | | Hazuk

Liczba postów : 2 Join date : 31/12/2011
 | Temat: Re: Podanie: Hazuk Sob 31 Gru 2011, 19:56 | |
| Hussars :d ale nick sobie zapożyczyłem od "Hazuka" który grał chanterem  [kompletnie nie miałem pomysłu na nick] (potem grał Zezowatym rangerem) Rhard sorc? chyba? albo insane sorc  ale chyba grałeś sorkiem bo te nazwy tak mi się kojarzą. JA JESTEM DRAKERS  przed wipem glad a po jako templar  | |
|  | | Szalony
Liczba postów : 4 Join date : 25/12/2011
 | Temat: Re: Podanie: Hazuk Sob 31 Gru 2011, 20:42 | |
| tak, Sorc dokładnie tak jak mówisz  Drakersa tez kojarzę  Ok bez spamu tutaj, jak będziesz już w legionie to pogadamy  - Mam nadzieje ze się dostaniesz i uwierz mi ze wolisz być tutaj niż w IX Kohorcie ^.^. Pozdrawiam | |
|  | | Christopher Brigade General

Liczba postów : 254 Join date : 09/09/2010
 | Temat: Re: Podanie: Hazuk Sob 31 Gru 2011, 21:27 | |
| No to postanowione. Jesteś przyjęty. Napisz do nas, a Cie dodamy. Powiem tak, nie chciało mi się czytać tego wywodu Zika na górze więc sam od siebie też dorzucę jedno zdanie. Tak naprawdę, jeśli będziesz z nami grał, to nie ma znaczenia w jaką stronę pójdziesz... Ważne, żebyś Ty się dobrze czuł grając swoją postacię, tak jak ja się dobrze czuję grając moją. Oczywiście chanter jest i będzie traktowany jako healer, bo ludzie się nie znają i myślą, że jak klasa lecząca to potrafi całą grupę utrzymać, a tak naprawdę, to mnie samego chanter nie jest w stanie wyhealować, jak na mnie usiądą Eluchy... To wszystko zależy od ludzi, z którymi grasz... sam się przekonasz, że u nas jest fajnie  Wesołego Nowego Roku!! | |
|  | | Zikelsblood

Liczba postów : 219 Join date : 24/10/2010 Skąd : Mazury
 | Temat: Re: Podanie: Hazuk Czw 05 Sty 2012, 12:55 | |
| Bylem zbyt pijany by grac wiec sie rozpisalem ociupinke  Ja Twoich postow tez nie bede czytal!  Przyjety juz, chyba. KU CHWALE ASMODAE! | |
|  | | ..... Gość
 | Temat: Re: Podanie: Hazuk Pią 01 Lut 2013, 09:56 | |
| Przepraszam, że się wtrącę... Drakers, uznam to za komplement, że jedyne co przy tworzeniu Chantera przyszło Ci do głowy jako nick - należy już do mnie... Dla mnie bomba  Sprawa w tym, że szukałem adresu na nasze stare forum Husarii, do offtopu, tam gdzie zamieszczałem te filmiki zrobione na BOMBAYTV. Jak byś posiadał, lub pamiętał to podrzuć mi link na hazuk @ o2.pl Wielkie dzięki i pozdrawiam dawnych znajomych, Wielkie PRZEPRASZAM za off Hazuk (Ten prawdziwy) |
|  | | Sponsored content
 | Temat: Re: Podanie: Hazuk  | |
| |
|  | | | Podanie: Hazuk | |
|
Similar topics |  |
|
| Permissions in this forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|